Reboot Tech 2-in-1 Shorts White

69€

69€

Treenishortsit 2-in1-tyylillä.

Koko

Reboot Stringer Top Men Brick Red

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Kaksikerroksisessa vaatteessa on sisäpuolella tiukat shortsit joustavaa kangasta, joka lisää käyttömukavuutta treenin aikana. Vaatteen ulompi kerros täydentää tyylin. Joissakin sisäshortseissa on tasku puhelimelle, palloille tai avaimille. Katso vaatteen tekniset tiedot saadaksesi lisätietoa.
Sorona® on osittain kasvipohjainen polymeeri. Koska se vähentää riippuvuuttamme uusiutumattomista fossiilisista luonnonvaroista, sen ympäristövaikutukset ovat vähäisemmät kuin muilla synteettisillä materiaaleilla, kuten polyesterillä tai nailonilla.
Tässä vaatteessa on yksi tai useampi tasku, joten voit pitää tavarat mukanasi treenin aikana. Osa taskuista on vetoketjullisia, osa avoimia. Lue tekniset tiedot saadaksesi lisätietoa juuri tästä vaatteesta.

Tuotenro: 13323-002

Pyrimme lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos tilaat ennen klo 14 lähetämme tilauksesi samana päivänä. Muistathan että toimitusaika voi vaihdella kovan myyntisesongin aikana ja pyhäpäivinä. Kassalla näet toimituksesi hinnan ja toimitustavan jolla tilauksesi lähetetään.Webbshopin hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan ja asiakas maksaa toimituksen. Toimituskustannukset kerrotaan tilauksen yhteydessä.Tarjoamme mahdollisuuden palauttaa 30 päivän sisällä ja vaihtaa maksutta. Palautus ilman vaihtoa uuteen tuotteeseen maksaa 5.90€. Sama kuljetusliike toimittaa palautukset kuin tilauksen.

Kuvaus

Malli 1 on 182 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.

Treenishortsit 2-in1-tyylillä. Reboot-mallisto on kuntosalimallisto, jonka leikkaukset ja yksityiskohdat korostavat kehoasi ja joka on tehty auttamaan sinua kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi. Reboot-shortsit sopivat täydellisesti jokaiseen kuntosaliharjoitteluun. Tunne olosi turvalliseksi ja tuetuksi, mutta silti kevyeksi, sillä verkkomaiset sisähousut tarjoavat hyvän ilmanvaihdon. Vetoketjutaskut edessä ja koristeelliset takataskut. Ulkomateriaali on kevyttä ja rakenteeltaan viimeisteltyä. Niissä on joustava verkkopaneeli haaroissa täydellistä liikkuvuutta varten ja kiristysnauha vyötärönauhassa.

- 55 % polyesteriä 45 % Soronaa®. Insertti: - 72 % nailonia, 28 % elastaania - Sisäshortsit: 72 % nailonia, 28 % elastaania.
- Yksi vetoketjullinen sivutasku
- Kaksi avointa sivutaskua
- Painettu ICIW-logo
- Säännöllinen istuvuus

Shop the look