Yleiset Ehdot

MEILTÄ OSTAMISEN TULEE OLLA TURVALLISTA!
Tänne olemme koonneet tietoa muun muassa maksamisesta, toimituksesta ja peruutusoikeudesta, jotta sivustoltamme ostaminen olisi sinulle mahdollisimman yksinkertaista, turvallista ja helppoa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaamme laadun, suunnittelun ja kestävyyden suhteen. Haluaisitko jonkin tuotteen verkkokauppaamme tai onko sinulla ideoita siitä, kuinka voimme kehittää jo olemassa olevia tuotteitamme? Siinä tapauksessa olet enemmän kuin tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja voimme huomioida tämän tulevia tuotteita silmällä pitäen.

SÄÄNNÖT JA EHDOT
Tätä verkkosivustoa www.icaniwill.fi ("Verkkosivusto") ylläpitää ICANIWILL AB, ALV SE556902667601 (nimeltään ICANIWILL / me / meidän / meitä). Nämä yleiset ehdot koskevat kaikkea sivuston ja verkkokaupan käyttöä. ICANIWILL pidättää oikeuden muuttaa ehtoja ajan myötä. Yleisten ehtojen nykyisin voimassa oleva versio on esillä verkkosivustollamme.

TIETOA SIVUSTOSTA ICANIWILL.FI
Kaikki verkkosivuston ja verkkokaupan sisältö, mukaan lukien mallit, tekstit, piirrokset, valokuvat, logot, kuvat ja videot, ovat ICANIWILLn tai sen sisällöntuottajan immateriaalioikeuksien alaisia ja kaikki sivustolla mainitut, esillä olevat tai muuten ilmoitetut tavaramerkit ja / tai yritysnimet ovat yllä nimettyjen omistamia. Verkkosivustoa ja verkkokauppaa sekä niiden sisältöä saa käyttää vain henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Mitään verkkosivuston tai verkkokaupan sisältöä ei pidä tulkita epäsuorasti, virheellisesti tai luvattomasti, lisenssiksi tai oikeudeksi käyttää mitä tahansa verkkosivustolla olevaa materiaalia, paitsi lain sallimassa laajuudessa, ilman kirjallista hyväksyntäämme tai kolmannen osapuolen, jolla voi olla oikeudet verkkosivustolla esiintyvään aineistoon, kirjallista hyväksyntää. Verkkokauppa ja sen sisältö tarjotaan "sellaisenaan" ilman minkäänlaisia takuita, ilmaistuja tai epäsuoria, mukaan lukien soveltuvuus tiettyyn tarkoitukseen ja verkkokaupan toiminta tai sisältö. ICANIWILL pidättäytyy kaikista takuista, ilmaistuista tai epäsuorista, voimassa olevan lain sallimissa rajoissa.

OSTAMINEN OSOITTEESSA ICANIWILL.FI
OSTAMINEN
Internetistä tilatessasi ostosopimus pätee vasta, kun olet saanut tilausvahvistuksen ICANIWILLiltä sähköpostitse. Vahvistus tapahtuu viimeistään 24 tunnin kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Jos et saa vahvistusta, jos jokin on vialla tai jos haluat muuttaa tilaustasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Tehdäksesi ostoksia osoitteessa icaniwill.fi on sinun oltava vähintään 18-vuotias tai sinulla on oltava tilaamiseen holhoojan lupa.

Kassalla sinulle tarjotaan mahdollisuus hyväksyä tarjoustemme vastaanottaminen. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa seuraamalla jokaisessa sähköpostiviestissä tai tekstiviestissä olevaa linkkiä.

Maksu suoritetaan Klarnan kautta seuraavilla maksutavoilla:
- Osta nyt. Maksa myöhemmin.
- Suoramaksu
- Maksaminen maksukortilla
- Osamaksu

Täydelliset ehdot ja mahdolliset lisämaksut löydät Klarnan verkkosivuilta.

HINNAT
Kaikki verkkosivustolla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 24 %. Vastaanottajamaan viranomaiset saattavat periä maksuja ja veroja kyseisen maan lainsäädännöstä riippuen. Tällaiset maksut maksaa asiakas. ICANIWILL ei voi tiedottaa asiakkaalle näistä maksuista, koska asiakas on vastuussa näiden maksujen hallinnoinnista ja maksamisesta.

Pidätämme oikeuden päivittää hintoja ja kampanjahintoja milloin tahansa.

KAMPANJAT
Jos päätät palauttaa yhden tai useamman tuotteen kampanjaostoksesta, joka sisälsi tuotteen kaupan päälle, tulee myös ilmaistuote palauttaa avaamattomana / alkuperäisessä kunnossa. Jos päätät pitää ilmaistuotteen, lähetämme tuotteen arvoa vastaavan laskun. Jos päätät palauttaa osan kampanjatuotteista, alennus ei ole enää voimassa.

Alennuksia ei voi yhdistää toisiinsa.

Palautus 2 for 1-kampanjan yhteydessä

Tarjouksella 2for1 saat aina edullisemman Seamless -tuotteen kaupan päälle, tai mikäli tilaamasi tuotteet ovat samanhintaisia, saat toisen tuotteista veloituksetta. Tarjous ei ole yhdistettävissä muiden tarjousten tai alennusten kanssa.

Mikäli haluat palauttaa osan tarjouksen tuotteista, ei hyvitystä suoriteta. Saadaksesi täyden hyvityksen, on kaikki tarjouksen sisällä olevat tuotteet palautettava.

Palautus SET-tuotteista
Osapalautus SET-tuotteista pakettihinnalla ei ole mahdollista. Saadaksesi täyden hyvityksen, on kaikki tarjouksen sisällä olevat tuotteet palautettava.

Palautus muiden kampanjoiden yhteydessä
Jos päätät palauttaa yhden tai useamman tuotteen kampanjatilauksesta, ei kampanja koske enää palautettavia tuotteita, eikä tarjousta voi uudelleen käyttää. Tarjous pysyy kuitenkin voimassa pitämilläsi tuotteilla.

Kampanjalla tarkoitetaan esim. alennuskoodia tai väliaikaista alennusta. Kampanja lasketaan käytetyksi kun tilaus on tehty, eikä sitä voi uudelleen käyttää.

VARASTO & TUOTTEET
Verkkosivulla olevat varastosaldot päivittyvät jatkuvasti. Kun olet siirtynyt kassalle, tuotteesi pidetään varattuna 10 minuuttia. Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin varastosaldossa. Voimme peruuttaa tuotteen milloin tahansa, jos pidämme sitä tarpeellisena.

Sivustolla olevat kuvat ovat vain havainnollistamista varten. Huomioithan, että sivustolla olevien tuotteiden värit riippuvat useista tekijöistä, kuten näytön asetuksista. Löydät tuotekuvauksen ja tiedon siitä, mitä kuhunkin tuotteeseen sisältyy, kultakin tuotesivustolta.

TOIMITUS
Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman toimituskuluja. Toimituskulut lisätään tilauksen summaan ja asiakas vastaa niiden maksamisesta. Toimituskulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

MIKÄ ON TOIMITUSAIKA JA -KUSTANNUS?
Pyrimme aina lähettämään tilauksesi mahdollisimman pian. Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 13.00, tilauksesi lähetetään varastoltamme jo samana päivänä! Huomaathan että toimitusajat voivat olla pidempiä erittäin suuren kysynnän aikaan sekä pyhäpäivinä.

Kassalla näet mikä hinta ja toimitustapa koskee juuri sinun tilaustasi.

PALAUTUS & VAIHTO
Tavoitteemme on ensisijaisesti, että olet täysin tyytyväinen ostokokemukseesi ja meiltä ostamaasi tuotteeseen tai tuotteisiin. Joskus kaikki ei kuitenkaan välttämättä mene niin kuin on suunniteltu, jonka vuoksi riippumatta syystä annamme sinulle yksityishenkilönä 30 päivän avokaupan, kun teet ostoksia verkkosivuillamme.

Toivomme, että lähetät palautettavan tuotteen tai tuotteet, jotka haluat palauttaa ilman aiheetonta viivytystä, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Rekisteröidystä palautuksesta vähennetään toimituskulu 6€ , tämä ei koske kokoa tai väriä vaihdettaessa, jolloin palautus on ilmainen. Palautettujen tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossa, jotta hyvitys voidaan suorittaa (mukaan lukien etiketit, laatikot jne.).

Huomioithan että palautusoikeus ei koske:

- Täysin tai osittain käytettyjä lahjakortteja.
- Jos tuote ei kelpaa palautettavaksi terveyteen tai hygieniaan johtuvista syistä (esim. sinetti / hygieniasuoja / etiketit on poistettu).

Pidätämme oikeuden vaihdossa toivottujen tuotteiden loppuunmyyntiin. Mikäli vaihdettava tuote on loppuunmyyty, suoritamme takaisinmaksun.

Tehdäksesi palautuksen tai vaihdon, seuraa ohjeita täältä FAQ!

PERUUTTAMISOIKEUS
Etäsopimuslain mukaan sinulla on yksityisasiakkaana oikeus peruuttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos päätät käyttää peruuttamisoikeuttasi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, TÄSTÄ .

Mikäli muutat mielesi ostoksestasi ja palautat tuotteen meille, hyvitämme koko ostosumman. Tämän jälkeen käytämme takaisinmaksuun samaa maksutapaa, jota käytit tilauksen yhteydessä. Mikäli tuote palautetaan huonommassa kunnossa kuin on kohtuullista tuotteen käytön ja ominaisuuksien testaamiseksi, saatat joutua korvaamaan tuotteen arvon vähenemisen.

Huomioithan, että maksat palautuksen toimituskulut käyttäessäsi peruuttamisoikeutta. On tärkeää, että vastaanotat tilauksen etkä anna paketin palata takaisin noutamattomana, välttääksesi mahdolliset korkeammat palautuskulut. Peruuttamisoikeus ei koske tuotteiden ostoa, jonka sinetti tai hygieniasuoja on rikki tai joita ei voida asianmukaisesti palauttaa terveydellisistä tai hygieniasyistä johtuen.

VIRHEET
Virheitä voivat aiheuttaa inhimilliset tai muut tekijät, ja ne voivat koskea esimerkiksi hinta- tai tuotetietoja. Jos tapahtuu virhe, teemme tietysti parhaamme sen korjaamiseksi mahdollisimman pian. Meillä on paljon kokemusta tyytyväisistä asiakkaista aina liiketoimintamme aloittamisesta lähtien, ja asiakastyytyväisyys on meille aina erityisen tärkeää. Me ICANIWILLillä pyrimme siihen, että olet todella tyytyväinen ostokseesi.

HENKILÖTIEDOT & TURVALLISUUS
HENKILÖTIEDOT
Ostaessasi meiltä suostut siihen, että ICANIWILL tallentaa ja käyttää tietojasi. Teemme tämän voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi sekä antaaksemme sinulle asiakkaana mahdollisuuden päästä osalliseksi uutuuksistamme/tarjouksistamme uutiskirjeiden muodossa. Henkilökohtaisten tietojesi avulla voimme tarkistaa luotto- ja osoitetietosi. Keräämämme tiedot eivät ole esillä missään julkisessa rekisterissä, joten ne eivät ole muiden yksityishenkilöiden tai yritysten nähtävissä. Emme myy tai luovuta henkilökohtaisia tietojasi kenellekään muulle osapuolelle missään olosuhteissa.

GDPR:n perusteella sinulla on oikeus pyytää otteita sinusta rekisteröidyistä tiedoista.

Jos jotkut tiedot ovat harhaanjohtavia, puutteellisia tai vääriä, luonnollisesti oikaisemme ne, jos/kun ilmoitat siitä meille. Voit myös pyytää sinua koskevien tietojen poistamista.

TURVALLISUUS
ICANIWILL työskentelee vakavasti ja kunnianhimoisesti turvallisuuden puolesta, ja päivitämme jatkuvasti järjestelmiämme ylläpitääksemme tätä sivustoa turvallisena paikkana asiakkaillemme. Kaikki rikollinen toiminta, esimerkiksi väärien tai varastettujen luottokorttitietojen käyttö tai yritys päästä käsiksi toisen henkilön ostotilille, ilmoitetaan poliisiviranomaisille. Jäljitämme IP-osoitteita voidaksemme käyttää niitä rikostutkintaan ja oikeudellisiin menettelyihin.

FORCE MAJEURE
Jos ICANIWILL jättää noudattamatta Yleisten ehtojen mukaisia velvoitteitaan epätavallisten epäsuotuisten olosuhteiden takia, jotka eivät ole meidän hallinnassamme, ICANIWILL ei ole tästä vastuussa. Esimerkkejä tällaisista olosuhteista voivat olla sota, sisällissota, vallankumous, mellakat, valtion toimet, lakko, työsulku, saarto, sähkökatkos, puhelin- tai internetpalveluiden katkokset, luonnonkatastrofit tai vastaavat tapahtumat.

KIISTOJEN RATKAISU
Teemme parhaamme pitääksemme kaikki asiakkaamme tyytyväisinä. Mikäli ostoksessasi on jokin vialla, teemme kaikkemme, jotta olisit tyytyväinen. Jos asia on sellainen, jota emme pysty itse ratkaisemaan, suosittelemme, että teet valituksen Kuluttajariitalautakunnalle riippumattoman tutkinnan suorittamiseksi. Jatkamme kaikkien asioiden käsittelyä.

ASIAKASPALVELU
Jos sinulla on kysyttävää, jos jokin on mennyt vikaan tilauksessasi tai jos haluat jostakin muusta syystä ottaa meihin yhteyttä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.