Trikoot & Leggingsit

Jotkut urheilulajit vaativat tiukempia vaatteita - meiltä löydät kaiken tarvitsemasi. Kun keskityt täysillä tiettyyn liikkeeseen, viimeisin asia jota haluat miettiä, on vaatetuksesi. Saat mielenrauhan trikoillamme ja leggingseillämme. Kuvioidut tai tavalliset juuri omaan tyyliisi sopien.

Treenileggingsit ja treenitrikoot

Oikeat treenitrikoot voivat vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten harjoittelu sujuu kuntosalilla. Mitä lujemmin panostat, sitä tärkeämpiä oikeat varusteet, kuten treenivaatteet, ovat. Oikeat leggingsit saattavat ratkaista, sujuiko treeni tavanomaisesti vai ylsitkö henkilökohtaiseen ennätykseesi.

Täydellisten treenitrikoiden pitää istua hyvin ja pysyä paikallaan. Ne eivät saa liukua alas vyötäröltä tai haaroista, niiden on oltava joustavia ja kestää kyykkyyn menoa, jotta tunnet olosi turvalliseksi kaikissa liikkeissä.

Monet leggingseistämme ja treenitrikoistamme on valmistettu saumattomasta materiaalista, joka on paljon treenaavien keskuudessa hyvin suosittu materiaali. Materiaalia ei ole kudottu vaan neulottu, ja vaatteessa on mahdollisimman vähän saumoja. Tällä tavoin materiaalista saadaan uskomattoman joustavaa, venyvää ja pehmeää, ja se sopii täydellisesti treenivaatteisiin.

Trikoot ja leggingsit ovat olleet ICANIWILLin valikoiman perusvaatteita aivan alusta lähtien. Ensimmäiset ICANIWILL-tuotemerkin nimellä valmistetut trikoot vastasivat markkinoilla olleeseen tarpeeseen: ne olivat tyylikkäät, miellyttävän tuntuiset treenitrikoot, jotka säilyttivät muotonsa. Vielä nykyäänkin trikoot ja leggingsit ovat yksi ehdottomasti tärkeimmistä tuotteistamme ja olemme niistä erittäin ylpeitä.

Nykyisin ICANIWILL:ltä on saatavana usean mallisia trikoita ja leggingsejä aina rankatkin treenit kestävistä, joustavista squat proof -trikoista upeisiin ja mukavan tuntuisiin, joogaan sopiviin saumattomiin seamless-trikoisiin. Uskomme, että tulet löytämään meiltä omat uudet suosikkileggingsisi.

Trikoita ja leggingsejä on saatavana monissa malleissa. Useissa niistä on korkea vyötärö, joka peittää kunnolla ja pitää trikoot paikoillaan. Toiset taas pitävät trikoista, joissa on normaalikorkuinen vyötärö. Seamless-trikoot ovat erittäin suosittuja ja niitä on saatavana joko 7⁄8- tai 3⁄4-pituisilla tai täyspitkillä lahkeilla. Trikoitamme ja leggingsejämme löytyy lukuisissa eri väreissä mustista harmaisiin, punaisiin, violetteihin tai beigen värisiin.