Asusteet

Täältä löydät kaikki treenaamisessa tarvitsemasi asusteet. Lippikset, vetoremmit, shakerit, sukat ja paljon muuta. Laajasta valikoimastamme löydät asusteet treeniin kuin treeniin. Asusteet ovat yhtä laadukkaita kuin urheiluvaatteemme ja tyylikkään muotoilun ansiosta voit yhdistää asusteet vaivattomasti kaikkiin ICIWn treeniasuihin. Tarvitsetko hiuslenkin jotta hiuksesi pysyvät aisoissa treenin aikana vai kaipaatko polvitukea suojaamaan polveasi vammoilta? Valikoimastamme löydät asusteet jokaiseen tarpeeseen.

Asusteet

Valikoimastamme miesten ja naisten asusteita ja urheiluvälineitä löydät asusteet ja lisävarusteet treeneihisi.
Laaja valikoimamme asusteita kattaa kaiken vesipulloista shakereihin ja muihin tarvikkeisiin, kuten avainten tai puhelimen säilyttämiseksi treenin ajaksi.
Meiltä löydät myös lippikset ja hiuslenkit, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä.Valikoimamme asusteet ovat saatavilla neutraaleissa ja värikkäissä sävyissä, jotta löydät varmasti jotain tyyliisi sopivaa. ICIW-logo koristaa tyylikkäästi useimpia asusteitamme, mutta joissakin asusteissa se on näkyvimmin esillä kuin toisissa tuotteissa.