TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Oletpa yksityisasiakas tai yritys, yhteistyömme perustuu luottamukseen. Tämän luottamuksen ylläpitäminen on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme, mukaan lukien yksityisyys- ja tietosuojan osa-alueilla.

Kysymykset yksityisyydestä ja tietosuojasta sekä siitä, kuinka meidän yrityksenä tulisi käsitellä tietoja sinusta asiakkaana, ovat yhä tärkeämpiä verkkokaupan jatkuvasti kasvaessa ja ollessa osa monen arkipäivää. Tämän kehityksen myötä myös yhä useammat ihmiset ovat huolissaan tietosuojastaan, mutta haluavat ennen kaikkea tietää siitä, miten heitä koskevia tietoja käsitellään.

Uskomme vahvasti läpinäkyvyyteen ja kerromme avoimesti sinulle asiakkaanamme siitä, mitä henkilötietojesi käsittely sisältää ja mitkä ovat näkökohtamme ottaessamme kantaa yksityisyyttä ja tietosuojaa koskeviin kysymyksiin. Siksi olemme myös keränneet tietoja tälle sivustolle, jotta ymmärrät päätöksemme ja voit tuntea olosi turvalliseksi sen suhteen, kuinka käsittelemme näitä kysymyksiä.

Ajattelutapamme ei ole kovin monimutkainen, ja se voidaan helposti tiivistää viiteen tärkeään kohtaan:

• Käsittelemme sinua ja kaikkia sinua koskevia tietoja kunnioittaen, luottamuksellisesti ja huolellisesti ja ajattelemme jatkuvasti riskit tiedostaen sitä, kuinka voimme suojata yksityisyytesi palveluidemme ja järjestelmiemme muodostamisessa.

• Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja lähettääksemme tarjouksia ja markkinointiviestintää sähköpostitse ja tekstiviestitse. Lähetämme uutiskirjeitä, henkilökohtaisia tarjouksia ja muistutuksia tuotteiden palaamisesta varastoon. Profilointi saattaa sisältyä tietojen käsittelyyn. Tämä tapahtuu joko niin, että hyväksyt asian tai että me käytämme oikeuttamme suoramarkkinointiin.

• Annamme asianomaisille yrityksille ainoastaan niitä tietoja sinusta asiakkaana, joita tarvitaan siihen, että voit tehdä tilauksesi, maksaa sekä saada tuotteen toimitetuksi sinulle.

• Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää rekisteriotetta tiedoista, joita olemme keränneet sinusta. Sinulla on myös oikeus muuttaa tai poistaa tietoja niin halutessasi.

• Olemme aina avoimia mielipiteillesi ja ajatuksillesi. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, Facebookissa tai Instagramissa, jos tunnet pienintäkään epäilystä jostakin tai jos sinulla on kysyttävää jostakin asiasta. Ovemme on aina avoinna sinulle!

Perusta sitoutumisellemme yksityisyys- ja tietosuojakysymyksiin perustuu kunnioitukseemme sinua kohtaan asiakkaanamme ja luottamukseesi valitessasi meidät yritykseksi.

/ ICIW-perheesiKlikkaa tästä nähdäksesi ehdot koskien: #yesicaniwill