Alusvaatteet

Naiset

Alusasusi ovat aivan yhtä tärkeitä kuin muutkin treenivaatteesi. Urheilusukkamme saavat sinut keskittymään treenaamiseesi hikoilun sijaan. Korkealaatuiset sukkamme ovat erittäin hengittävää materiaalia. Sukkia on saatavilla eri ominaisuuksilla, joten löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan sukkaparin. ICANIWILL-alusasut vievät mukavuuden uudelle tasolle. Semaless -ja Invisible-treenialusasumme istuvat täydellisesti päälläsi koko treenin ajan eivätkä niiden rajat näy housujen alta. Korkealaatuiset, hengittävät alusasumme ovat asiakkaidemme suosikkituotteita. Katso treenialusasujemme ja urheilusukkiemme valikoima!

Näytetään 30 / 41 tuotteista

Suodatusperuste - Mallistot

Suodatusperuste - Materiaali

Suodatusperuste - Vastuullisuus

Suodatusperuste - Väri

Näytetään 30 / 41 tuotteista

Lajittele

Näytetään 30 / 41 tuotteista

Naisten alusasut

Alusasumme ovat mukavia ja käytännöllisiä. Ne pitävät sinut lämpimänä ja poistavat kosteutta treenin ajan.
ICANIWILLin sukat ja alusasut on tehty hengittävästä materiaalista.Invisible-alusasumme on valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista, joka seuraa vartalosi liikkeitä, eivätkä rajat näy vaatteiden alta.Invisible-stringit ovat yhtä mukavat päällä kuin hipster-malliset Invisible-alushousummekin.Seamless-alusasumme on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka ei näy treenitrikoiden alta.
Perform-sukkiemme CoolPlusT-materiaali pitää jalkasi viileinä intensiivisemmänkin treenin ajan.Invisible-sukkiemme liukumaton silikoninauha pitää sukat jalassa.Toisin sanoen ICANIWILLin treenivaatevalikoiman näppärät ominaisuudet tekevät siitä täydellisen treenaamiseen.