Salivaatteita miehille

Hanki salivaatteesi ICANIWILLiltä! Raskaat painot, intensiivisyys ja hien virtaaminen kuvaavat kaikki sitä, miltä kuntosalitreeni tuntuu, ja parhaan kokemuksenhan saa parhaissa treenivaatteissa. Salishortseillamme, -paidoillamme ja -topeillamme on viilentäviä ominaisuuksia, ja ne pysyvät paikoillaan silloinkin, kun teet jalkakyykkyjä. Mukavasta materiaalista valmistettuihin laadukkaisiin vaatteisiin pukeutuneena selviät salitreeneistä ja voit haastaa itseäsi hieman tavallista enemmän. Täältä löydät salivaatteita miehille. Olipa suosikkisi cardio-treeni tai painonnosto, meiltä löydät juuri sopivat vaatteet.

Salivaatteita miehille

Olemme koonneet tähän suosikkimme miesten treenivaatteista ja saliasuista.

Mitkä ovat parhaat salivaatteet miehille?

Parhaat salivaatteet miehille ovat kestävät ja hengittävät vaatteet, joissa tunnet voivasi liikkua vapaasti. Salilla tarvitset treenishortseja ja -toppeja, jotka pitävät olosi viileänä koko treenien ajan olematta tiellä. Tai ehkä valitset mieluummin treenihousut ja mesh-kankaisen t-paidan? Ei hätää, meiltä löydät ne kaikki. Kirjaimellisesti.

Mitä materiaaleja salilla pitäisi käyttää?

Mesh-kankaiset t-paitamme ovat erittäin suosittuja salilla. Materiaali on kevyttä ja mukavaa, minkä lisäksi se päästää ilman kiertämään ja kuivuu nopeasti. Meillä on useita 2-in-1-shortsimalleja, jotka sopivat täydellisesti salille ja joihin kiinteänä osana kuuluvat sisäshortsit antavat erityisen varman olon.