Meistä - ICANIWILL
  • Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille
  • Turvalliset maksutavat
  • Yli 11 000 arvostelua
  • 365 päivän palautusoikeus

Tietoa meistä


Kuinka kaikki alkoi

ICANIWILLin historia

ICANIWILLin tarina alkoi yksinkertaisesta post-it-lapusta. Yrityksen perustajan, Gustaf Ollasin, kiinnittäessä lappua kylpyhuoneensa peiliin Uppsalassa vuonna 2009 hän ei aavistanut sen olevan pitkän ja menestyksekkään matkan alku. ICANIWILL on yksinkertainen iskulause, haaste itsellesi ja muulle maailmalle. Voin tehdä sen ja aion tehdä sen. Liikeidean perustana oli Gustafin huomio siitä, että markkinoilla oli yllättävän vähän yrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka tarjosivat treenivaatteita kasvavan fitness- ja crossfitmaailman tarpeisiin. Hän huomasi nopeasti alan suuren potentiaalin ja mahdollisuudet. ICANIWILL-iskulause takataskussaan Gustaf alkoi työstää ideaa ja opetteli tekstiilisuunnittelua ja -tuotantoa perusteista alkaen etsien samalla toimittajia, jotka pystyisivät valmistamaan vaatteita ja tuotteita, jotka sopisivat sekä Gustafille että muille kuntoilusta kiinnostuneille ihmisille, joita hän tapasi päivittäin.


Gustaf kokoaa varastohyllyjä ensimmäisessä ICIW-liiketilassa / Solna, Tukholma / 2014

Vuonna 2012 Gustaf päätti luopua kokopäiväisestä työstään investoidakseen ICANIWILL-konseptiin. Yksityisyrittäjyytensä kahtena ensimmäisenä vuotena Gustaf työskenteli samanaikaisesti myös personal trainerina sekä myi ravintoon ja treeniin liittyviä koulutuksia verkossa.

Kesti muutaman vuoden ennen kuin palapelin palat loksahtivat paikoilleen ja vuonna 2014 yritys muutti ensimmäiseen toimistoonsa, valmiina vastaanottamaan ensimmäisen vaatetoimituksen. 35 neliömetrin kokoisessa huoneessa, jossa ei ollut ikkunoita eikä keittiötä, oli enemmän kuin tarpeeksi tilaa ensimmäiselle 100 kappaleen trikooerälle, etenkin kun trikoot myytiin loppuun alle päivässä. Näissä trikoissa oli erityinen maastokuvio-design ja se on tänä päivänä yksi yrityksen signatuurituotteista. Ei kestänyt kauan, kunnes yrityksen oli aika siirtyä seuraavalle tasolle.


ICIW Fasadskylt HQ

ICANIWILL-toimisto Sollentunassa, Tukholmassa

Vuonna 2015 ICANIWILL-yritys muutti Sollentunaan. 100 kappaleen trikootoimitus tuplaantui nopeasti ja sosiaalisen median kautta tapahtunut leviäminen yhdistettynä erottuvaan malliin kiihdytti vauhdikkaasti liiketoimintaa. Selvästä kysynnästä huolimatta kyse ei koskaan ollut uusien vaatteiden ja tuotteiden tuottamisesta niin pian kuin mahdollista. Asia oli pikemminkin päinvastoin.

Uusien vaatekappaleiden kehittämisprosessi kestää yleensä 6–12 kuukautta, ideasta prototyyppiin ja lopulta valmiiseen tuotteeseen. Kaiken täytyy sopia yhteen, suunnittelusta ja rakenteesta istuvuuteen ja materiaaleihin sekä suuriin ja pieniin yksityiskohtiin. Tämä prosessi asettaa myös korkeat vaatimukset toimittajille ja tuottajille.

ICANIWILL-yrityksellä ei ole omia tehtaita, vaan se tekee yhteistyötä eri tuottajien ja valmistajien kanssa ympäri maailmaa. Erityiset trikoomateriaalit ovat pääosin peräisin Italiasta, maasta, jolla on erityistä osaamista laadukkaista materiaaleista sekä erinomaista joustavien materiaalien tuntemusta. Loppujen lopuksi kysymys on siitä, että ICANIWILL pystyy tarjoamaan korkealaatuisia treenivaatteita kilpailukykyiseen hintaan. Suurin osa tuotteista on niin kutsuttuja Limited edition -tuotteita, jotta asiakas voisi tuntea itsensä ainutlaatuiseksi.

Viime vuosina ICANIWILL ei ole ainoastaan kasvanut yrityksenä ja tuotemerkkinä, vaan myös onnistunut inspiroimaan ja motivoimaan tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa uskaltamaan panostamaan elämäntavoitteisiinsa ja taistelemaan niiden puolesta. Hashtagia #icaniwill on käytetty yli 1 600 000 kertaa tämän tarinan kirjoittamiseen mennessä. Haluamme vaatteidemme, tuotemerkkimme ja iskulauseemme auttavan sinua ymmärtämään, että sinulla on sisimmässäsi kaikki se mitä tarvitset tavoitteidesi ja unelmiesi saavuttamiseen, olipa kysymys sitten treenistä, terveydestä tai työstä. Tulet saavuttamaan tavoitteesi!

Tänä päivänä meitä on 22 henkilöä, jotka työskentelemme kokopäiväisesti kehittäen ja parantaen tuotteitamme ja palveluamme. Toivomme, että yrityksessämme vallitseva tunne perheestä, jossa kaikki tukevat toisiaan ja asiakkaitamme heidän matkallaan, välittyy myös toiminnassamme ja että juuri sinä haluat olla osa ICANIWILL-perhettä

 


 
 
 
 
 
 


 
 
 

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.fi