Tietoa meistä

Kaikki alkoi kylpyhuoneen peiliin kiinnitetystä muistiinpanolapusta, ja tänä päivänä myymme korkealaatuisia treenivaatteita maailmanlaajuisesti.

On vuosi 2007 ja ICANIWILLin perustaja Gustaf Ollas päättää jatkaa yliopisto-opintojaan ilman opintolainaa. Ylimääräisestä työskentelystä viikonloppuisin ja loma-aikoina tuli olennainen osa hänen opiskelijaelämäänsä toimeentulon varmistamiseksi. Opintojensa ohella Gustaf aloitti päivittäisestä elämästään kertovan blogin, josta tuli nopeasti treeniblogi. Myöhemmin blogista tulee yksi Ruotsin suurimmista liikuntaan ja ruokavalioon keskittyneistä blogeista.


Säilyttääkseen tahdonvoimansa ja motivaationsa haastavina aikoina Gustaf kiinnitti kylpyhuoneensa peiliin muistiinpanolapun sanoin I CAN, I WILL. Nämä sanat toimivat päivittäisenä muistutuksena jatkuvasta keskittymisestä tavoitteisiin ja työskentelemisestä kovasti niiden saavuttamiseksi. Treenatessaan lukemattomia tunteja kuntosalilla Gustaf huomasi, että urheiluvaatemarkkinoilla oli aukko. Houkuttelevien ruotsalaisten urheiluvaatteiden valikoima ei yksinkertaisesti ollut riittävä. Tämän oivalluksen sekä Jon Olssonin maastokuviomallin toimiessa inspiraation lähteenä hän päätti opetella valmistamaan omat vaatteensa.


Kaksi vuotta ja monia näytekappaleita myöhemmin ensimmäiset ikoniset Camo Tights -trikoot julkaistiin netissä. Trikoita myytiin alun perin ennakkotilauksella, ja toimitusaika oli neljä viikkoa, joten valmistaja pystyi valmistamaan ne aina tilauksesta. Koska Gustaf oli ainoa henkilö, joka työskenteli ICANIWILLissä, hän käytti koko valveillaoloaikansa uusien tuotteiden suunnitteluun, tilausten pakkaamiseen, postitoimistossa asioimiseen, asiakkaiden sähköposteihin vastaamiseen ja brändin rakentamiseen sosiaalisessa mediassa. Brändi alkoi pian saada huomioita Instagramissa, jossa Gustaf pystyi kommunikoimaan asiakkaiden kanssa palautteen, kommenttien ja uusien ideoiden muodossa.

Nykyään ICANIWILL on yksi Skandinavian nopeimmin kasvavista urheiluvaatemerkeistä ja vakiintunut yritys Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Aivan kuten sanat "I CAN I WILL" motivoivat Gustafia testaamaan rajoja ja unelmoimaan suuria, ICANIWILL jatkaa muiden motivoimista ja kannustamista ympäri maailmaa treenaamaan kovasti ja hyödyntämään suorituskykynsä. ICANIWILL haluaa mahdollistaa asiakkaidensa parhaat saavutukset korkealaatuisten urheiluvaatteiden ja teknisten ominaisuuksia avulla. Tervetuloa ICIW:n maailmaan.