Reboot T-shirt Men White

36€

45€

Treeni-t-paita joustavasta materiaalista.

Koko

Reboot Tech 2-in-1 Shorts Black

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Materiaali venyy sekä pysty- että vaakasuunnassa, mikä antaa hämmästyttävän joustavuuden ja elastisuuden. Se mahdollistaa täydet liikkeet ja tekee treenistäsi mahdollisimman hyvää.

Tuotenro: 13321-002

Pyrimme lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos tilaat ennen klo 14 lähetämme tilauksesi samana päivänä. Muistathan että toimitusaika voi vaihdella kovan myyntisesongin aikana ja pyhäpäivinä. Kassalla näet toimituksesi hinnan ja toimitustavan jolla tilauksesi lähetetään.Webbshopin hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan ja asiakas maksaa toimituksen. Toimituskustannukset kerrotaan tilauksen yhteydessä.Tarjoamme mahdollisuuden palauttaa 30 päivän sisällä ja vaihtaa maksutta. Palautus ilman vaihtoa uuteen tuotteeseen maksaa 5.90€. Sama kuljetusliike toimittaa palautukset kuin tilauksen.

Kuvaus

Malli 1 on 182 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.

Treeni-t-paita joustavasta materiaalista. Reboot-mallisto on kuntosalimallisto, jonka leikkaukset ja yksityiskohdat korostavat kehoasi ja joka on tehty auttamaan sinua kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi. Reboot T-shirt on täydellinen t-paita jokaiseen kuntosaliharjoitukseen. Koristeelliset saumat ja halkiot alareunassa takaavat hyvän liikkuvuuden.

- 85 % nailonia, 15 % elastaania
- Painettu ICIW-logo takana keskellä
- Säännöllinen istuvuus

Shop the look