Soft Seamless Adjustable Sports Bra Black

45€

45€

Saumattomat urheiluliivit, joissa on kevyt tuki. Kooltaan suuret - valitse normaalikokoa pienempi koko.

Koko

Soft Seamless Shorts Wmn Black

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Vaatteessa on säädettävät olkaimet, joiden avulla voit säätää parhaan mahdollisen istuvuuden.
Urheiluliiveissä on kevyt tuki. Sopivat matalatehoiseen liikuntaan.
Vaate on osittain tai kokonaan valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, katso lisätietoja teknisistä tiedoista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja hyödynnämme jo kierrossa olevia resursseja. Osana ilmastostrategiaamme pyrimme siihen, että 80 % kaikista tuotteissamme käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä vuoteen 2025 mennessä.
Näissä rintaliiveissä on irrotettavat toppaukset, joten voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Voidaan irrottaa ennen pesua.
Termillä seamless (saumaton) viitataan tuotannossa käytettyyn neulontamenetelmään. Toisin kuin leikkaamalla ja ompelemalla valmistetut vaatteet, seamless-tekniikalla valmistetut vaatteet neulotaan koneella suoraan muotoonsa. Ne viimeistellään leikkaamalla osia vaatteesta hihojen ja aukkojen luomiseksi ja ompelemalla ne sitten kokoon. Tämä tarkoittaa, että valmiissa seamless-vaatteessa voi olla saumoja, mutta niitä on huomattavasti vähemmän kuin vaatteessa, joka on valmistettu perinteiseen tapaan leikkaamalla ja ompelemalla. Seamless-neulontatekniikka on kehittynyt valtavasti viimeisten 5‒10 vuoden aikana, ja nykyään se mahdollistaa useita erilaisia teknisiä ja suorituskykyä parantavia tekijöitä. Tällaisia ovat esimerkiksi kompressio, ilmanvaihto, joustavuus, vähentynyt hankaus ja vapaus epämukavista saumoista. Designin ja teknisten elementtien lisäksi seamless-teknologia tuottaa myös vähemmän kangasjätettä, sillä sen sijaan, että vaatteen osat leikattaisiin isommasta kankaasta, seamless-vaatteet neulotaan suoraan lopullista tarkoitustaan varten. Muuttamalla lankaa, langan koostumusta tai käsittelytapaa voidaan saavuttaa loputtomasti erilaisia jouston, tunnun, designin ja istuvuuden yhdistelmiä.
Tämä materiaali on erittäin pehmeää ja tuntuu kuin "toiselta iholta". Materiaali on hieman herkempää, joten olethan varovainen sellaisten välineiden ja pintojen kanssa, jotka voivat aiheuttaa kitkaa ja vahingoittaa kangasta.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Materiaali: Seamless

Tuki: Kevyt tuki

Tuotenro: 13455-001

Pyrimme lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos tilaat ennen klo 14 lähetämme tilauksesi samana päivänä. Muistathan että toimitusaika voi vaihdella kovan myyntisesongin aikana ja pyhäpäivinä. Kassalla näet toimituksesi hinnan ja toimitustavan jolla tilauksesi lähetetään.Webbshopin hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan ja asiakas maksaa toimituksen. Toimituskustannukset kerrotaan tilauksen yhteydessä.Tarjoamme mahdollisuuden palauttaa 30 päivän sisällä ja vaihtaa maksutta. Palautus ilman vaihtoa uuteen tuotteeseen maksaa 5.90€. Sama kuljetusliike toimittaa palautukset kuin tilauksen.

Kuvaus

Malli 1 on 169 cm pitkä ja hänellä on yllään koko XS.

Kooltaan suuret - valitse normaalikokoa pienempi koko.
Soft Seamless Collection on pehmein saumaton mallistomme. Se sopii täydellisesti joogaan, pilatekseen ja muihin matalan intensiteetin aktiviteetteihin. Pehmeästä, neljään suuntaan joustavasta saumattomasta materiaalista valmistetut vaatteet liikkuvat kanssasi ilman häiriötekijöitä. Materiaalissa on korostavia yksityiskohtia vohveli- ja joustinneuloksesta, mikä tukee edistymistäsi vielä lisää.

Saumattomat urheiluliivit, joissa on kevyt tuki. Näissä urheiluliiveissä on söpö kietaisumalli edessä ja matala V-leikkaus, minkä vuoksi ne sopivat täydellisesti matalan intensiteetin aktiviteetteihin. Liiveissä on selässä ristiin menevät olkaimet, joita voi säätää. Pehmeässä materiaalissa on neulosyksityiskohtia.

- 48 % kierrätettyä nailonia, 45 % kierrätettyä polyesteriä, 7 % elastaania
- Erittäin pehmeä pikeeneulos, jossa on yksityiskohtia vohvelineuloksesta
- Heijastava logo takana
- Säädettävät olkaimet
- Irrotettavat kupit
- Kevyt tuki

Shop the look