Mercury Sports Bra Aqua Green

49€

49€

Erittäin tukevat urheiluliivit, joissa on kaksinkertaiset olkaimet.

Koko

Tekniset näkökohdat

Urheiluliiveissä on vahva tuki. Sopivat kovatehoiseen liikuntaan ja juoksuun.
Vaatteessa on verkkomateriaalista tehtyjä paneeleja tai muita yksityiskohtia. Verkkomateriaali eli mesh on rei'itettyä kangasta tai reikäneulosta, joka päästää ilman ja kehon tuottaman lämmön lävitseen. Materiaali tuntuu kevyeltä ja viileältä ja sopii täydellisesti hikisiin treeneihin.
Näissä rintaliiveissä on irrotettavat toppaukset, joten voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Voidaan irrottaa ennen pesua.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Tuki: Vahva tuki

Tuotenro: 11961-249

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 172 cm pitkä ja hänellä on yllään koko XS.

Erittäin tukevat urheiluliivit, joissa on kaksinkertaiset olkaimet. Mercury Sports Bra on urheiluliivi, joka on suunniteltu juoksuun ja korkean intensiteetin treeneihin. Rintaliivit on valmistettu jäykemmästä kompressiokankaasta, ja niissä on verkkokaitaleet edessä ja takana erinomaisen ilmankierron varmistamiseksi. Pehmustetut olkaimet, painijanselkä ja joustava vyötärönauha takaavat täydellisen istuvuuden ja käyttömukavuuden. Heijastava logo viimeistelee ilmeen.

Kooltaan suuret - valitse normaalikokoa pienempi koko.

- 77 % nailonia 23 % elastaania
- Kompressiokangasta
- Heijastava ICIW-logo etupuolella
- Verkkokaitaleet erinomaisen ilmankierron varmistamiseksi
- Irrotettavat toppaukset
- Erittäin tukevat
- Kooltaan suuret
- valitse normaalikokoa pienempi koko

Shop the look