Scrunch V-shape Tights Black

79€

79€

Treenitrikoot, joissa V-mallinen scrunch-rypytys.

Koko

Tekniset näkökohdat

Materiaali venyy sekä pysty- että vaakasuunnassa, mikä antaa hämmästyttävän joustavuuden ja elastisuuden. Se mahdollistaa täydet liikkeet ja tekee treenistäsi mahdollisimman hyvää.
Leggingsit tai shortsit ovat kyykistymisturvalliset eli voit luottaa, ettei ne eivät näy läpi silloinkaan, kun teet kyykkyjä tai teet muita liikkeitä, joiden aikana kangas venyy. Mikäi vaate on vaaleanvärinen, on suositeltavaa käyttää alusvaatteita, joiden väri on lähellä ihosi sävyä.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Materiaali: Cut and Sew

Tuotenro: 13145-001

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Scrunch, näyttävä mallisto joka imartelee muotojasi! Scrunch-rypytys takapuolella korostaa muotojasi. Materiaali on pehmeää ja mukava ihoa vasten ja trikoot hengittävät hyvin. Mitä muuta voi treenivaatteilta toivoa?!

- Scrunch-rypytys, joka korostaa muotojasi.
- 77% polyamidia, 23% elastaania
- ICIW-logo lantiolla vasemmalla puolella
- ICANIWILL-logo vasemmassa lahkeessa
- Valmistettu EU:ssa
- Suorituskykyinen kangas Euroopasta
- Hyvä hengittävyys
- Korkea vyötärö

Shop the look