Impact Seamless V-shape Tights Black

40€

79€

Saumattomat sukkahousut keskikorkealla vyötäröllä. Mitoitus aavistuksen pieni.

Koko

Impact Seamless Sports Bra Black

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Vaate on malliltaan tiukempi optimaalisen liikkuvuuden takaamiseksi.
Vaate on osittain tai kokonaan valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, katso lisätietoja teknisistä tiedoista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja hyödynnämme jo kierrossa olevia resursseja. Osana ilmastostrategiaamme pyrimme siihen, että 80 % kaikista tuotteissamme käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä vuoteen 2025 mennessä.
Termillä seamless (saumaton) viitataan tuotannossa käytettyyn neulontamenetelmään. Toisin kuin leikkaamalla ja ompelemalla valmistetut vaatteet, seamless-tekniikalla valmistetut vaatteet neulotaan koneella suoraan muotoonsa. Ne viimeistellään leikkaamalla osia vaatteesta hihojen ja aukkojen luomiseksi ja ompelemalla ne sitten kokoon. Tämä tarkoittaa, että valmiissa seamless-vaatteessa voi olla saumoja, mutta niitä on huomattavasti vähemmän kuin vaatteessa, joka on valmistettu perinteiseen tapaan leikkaamalla ja ompelemalla. Seamless-neulontatekniikka on kehittynyt valtavasti viimeisten 5‒10 vuoden aikana, ja nykyään se mahdollistaa useita erilaisia teknisiä ja suorituskykyä parantavia tekijöitä. Tällaisia ovat esimerkiksi kompressio, ilmanvaihto, joustavuus, vähentynyt hankaus ja vapaus epämukavista saumoista. Designin ja teknisten elementtien lisäksi seamless-teknologia tuottaa myös vähemmän kangasjätettä, sillä sen sijaan, että vaatteen osat leikattaisiin isommasta kankaasta, seamless-vaatteet neulotaan suoraan lopullista tarkoitustaan varten. Muuttamalla lankaa, langan koostumusta tai käsittelytapaa voidaan saavuttaa loputtomasti erilaisia jouston, tunnun, designin ja istuvuuden yhdistelmiä.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Materiaali: Seamless

Tuotenro: 13368-001

Pyrimme lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos tilaat ennen klo 14 lähetämme tilauksesi samana päivänä. Muistathan että toimitusaika voi vaihdella kovan myyntisesongin aikana ja pyhäpäivinä. Kassalla näet toimituksesi hinnan ja toimitustavan jolla tilauksesi lähetetään.Webbshopin hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan ja asiakas maksaa toimituksen. Toimituskustannukset kerrotaan tilauksen yhteydessä.Tarjoamme mahdollisuuden palauttaa 30 päivän sisällä ja vaihtaa maksutta. Palautus ilman vaihtoa uuteen tuotteeseen maksaa 5.90€. Sama kuljetusliike toimittaa palautukset kuin tilauksen.

Kuvaus

Malli 1 on 179 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

Saumattomat sukkahousut keskikorkealla vyötäröllä. Mitoitus aavistuksen pieni, valitse suurempi koko. Impact-sarja on saumaton treenivaatemallisto, joka on suunniteltu auttamaan sinua tekemään vaikutus elämääsi. Materiaali on valmistettu sekä kierrätetystä polyesteristä että kierrätetystä nailonista, johon on sekoitettu hieman elastaania, joka tarjoaa suorityskykyisen materiaalin valmiina viemään sinut läpi jokaisen haastavan treenin. Kontrastineuleen yksityiskohdat imartelevat vartaloasi ja saavat sinut tuntemaan olevasi paras itsesi. Impact Seamless auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, olitpa sitten crossfit-hirmu tai painojen pumppaaja.

Nämä saumattomat sukkahousut ovat korkeavyötäröiset, ja niissä on V-muotoinen vyötärönauha. Imartelevia yksityiskohtia takana ja lahkeiden ympärillä. Mitoitus aavistuksen pieni.

- 74 % kierrätettyä nailonia, 16 % kierrätettyä polyesteriä ja 10 % elastaania.
- Kontrasti-yksityiskohdat
- Neulottu ICIW-logo
- V-muotoinen vyötärönauha
- Täyspitkä
- Keskikorkea vyötärö
- Mitoitus aavistuksen pieni, valitse suurempi koko

Shop the look