Charge Pocket Tights Wmn Sea Green

89€

89€

Taskulliset ja heijastimelliset legginsit.

Koko

Tekniset näkökohdat

Tässä vaatteessa on yksi tai useampi tasku, joten voit pitää tavarat mukanasi treenin aikana. Osa taskuista on vetoketjullisia, osa avoimia. Lue tekniset tiedot saadaksesi lisätietoa juuri tästä vaatteesta.
Itse kehittämämme Sweattech™-koostumus on suunniteltu siirtämään kosteus ja hiki pois keholta kankaan pinnalle, josta se haihtuu. Näin säilytät kuivan ja mukavan tunteen harjoituksesi ajan.
Me ICANIWILLillä olemme tehneet aktiivisen valinnan työskennellä ainoastaan SAB:n ja YKK:n kanssa. YKK perustettiin Japanissa vuonna 1934, ja se on nykyään maailman suurin vetoketjujen toimittaja. SAB voittaa vuosi toisensa perään palkintoja työstään maailmanluokan tuotteiden suunnittelijana ja luojana. Molemmat ovat johtavia toimijoita korkealaatuisten, innovatiivisten ja hyviksi todettujen vetoketjujen ja vetoketjun vetimien valmistamisessa ja tuotannossa. Miksi YKK ja SAB? Me uskomme kestävään suunnitteluprosessiin, jossa vaatteen jokaisen osan toimittajan valinta myötävaikuttaa vaatteen pitkäikäisyyteen. Valitsemalla arvostettuja ja vahvoja toimijoita esimerkiksi vetoketjujen saralla edistämme kestävää ja ajatonta suunnittelua.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Tuotenro: 13250-286

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 176 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

Taskulliset ja heijastimelliset legginsit. Charge-mallisto on tehty tehotreeneihin. Legginseissä on korkea, liimattu vyötärö, joka tukee hyvin treenin aikana. Joustava takaosa parantaa istuvuutta. Oikealla puolella piilovetoketjullinen tasku. Lahkeensuussa vetoketju ja tuulettava verkko. Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä.

- 68 % nailonia, 32 % spandexia
- SWEATTECH™
- ICANIWILL -logo selässä
- Elastinen, sisään ommeltu vyötärönauha
- Heijastavia yksityiskohtia
- Korkea vyötärö
- Näkyvä YKK-vetoketjullinen sivutasku
- Sääressä piilotettu YKK-vetoketjullinen tuuletusaukko
- Täyspitkä

Shop the look