Training T-shirt Wmn Burgundy

39€

39€

Treeni-t-paita joustavasta materiaalista.

Koko

Tekniset näkökohdat

Materiaali venyy sekä pysty- että vaakasuunnassa, mikä antaa hämmästyttävän joustavuuden ja elastisuuden. Se mahdollistaa täydet liikkeet ja tekee treenistäsi mahdollisimman hyvää.

Tuotenro: 13375-006

Pyrimme lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos tilaat ennen klo 14 lähetämme tilauksesi samana päivänä. Muistathan että toimitusaika voi vaihdella kovan myyntisesongin aikana ja pyhäpäivinä. Kassalla näet toimituksesi hinnan ja toimitustavan jolla tilauksesi lähetetään.Webbshopin hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan ja asiakas maksaa toimituksen. Toimituskustannukset kerrotaan tilauksen yhteydessä.Tarjoamme mahdollisuuden palauttaa 30 päivän sisällä ja vaihtaa maksutta. Palautus ilman vaihtoa uuteen tuotteeseen maksaa 5.90€. Sama kuljetusliike toimittaa palautukset kuin tilauksen.

Kuvaus

Malli 1 on 176 cm pitkä ja hänellä on yllään koko XS.

Treeni-t-paita joustavasta materiaalista. Tämä monipuolinen t-paita auttaa sinua suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla harjoituksesta riippumatta. Materiaali on kevyttä ja joustavaa, ja se pitää sinut kuivana koko treenijakson ajan.

- 88 % nailonia, 12 % elastaania
- ICIW-logo edessä
- Säännöllinen istuvuus
- Täyspitkä