Reboot Cropped 1/4 Zip Brick Red

89€

89€

Kevyestä materiaalista valmistettu villatakki.

Koko

Tekniset näkökohdat

Sorona® on osittain kasvipohjainen polymeeri. Koska se vähentää riippuvuuttamme uusiutumattomista fossiilisista luonnonvaroista, sen ympäristövaikutukset ovat vähäisemmät kuin muilla synteettisillä materiaaleilla, kuten polyesterillä tai nailonilla.
Me ICANIWILLillä olemme tehneet aktiivisen valinnan työskennellä ainoastaan SAB:n ja YKK:n kanssa. YKK perustettiin Japanissa vuonna 1934, ja se on nykyään maailman suurin vetoketjujen toimittaja. SAB voittaa vuosi toisensa perään palkintoja työstään maailmanluokan tuotteiden suunnittelijana ja luojana. Molemmat ovat johtavia toimijoita korkealaatuisten, innovatiivisten ja hyviksi todettujen vetoketjujen ja vetoketjun vetimien valmistamisessa ja tuotannossa. Miksi YKK ja SAB? Me uskomme kestävään suunnitteluprosessiin, jossa vaatteen jokaisen osan toimittajan valinta myötävaikuttaa vaatteen pitkäikäisyyteen. Valitsemalla arvostettuja ja vahvoja toimijoita esimerkiksi vetoketjujen saralla edistämme kestävää ja ajatonta suunnittelua.

Tuotenro: 13330-298

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 173 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

Kevyestä materiaalista valmistettu villatakki. Reboot-mallisto on kuntosalimallisto, jonka leikkaukset ja yksityiskohdat korostavat kehoasi ja joka on tehty auttamaan sinua kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi. Reboot Cropped 1/4 Zip on täydellinen villapaita lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn. Materiaali on kevyttä ja rakenteeltaan viimeisteltyä. Laadukas YKK-vetoketju edessä ja korkea kaulus. Joustavat hihansuut ja vyötärönauha takaavat täydellisen istuvuuden.

- 55 % polyesteriä, 45 % Soronaa
- ICIW-logo takana
- Joustavat hihansuut ja vyötärönauha
- YKK-vetoketju
- Korkea kaulus
- Vuoriton
- Säännöllinen istuvuus
- Leikattu pituus

Shop the look