Nimble Cropped 1/4 Zip Wild Berry

79€

79€

Lyhyt pitkähihainen pusero 1/4-vetoketjulla.

Koko

Nimble Curve Tights Black

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Me ICANIWILLillä olemme tehneet aktiivisen valinnan työskennellä ainoastaan SAB:n ja YKK:n kanssa. YKK perustettiin Japanissa vuonna 1934, ja se on nykyään maailman suurin vetoketjujen toimittaja. SAB voittaa vuosi toisensa perään palkintoja työstään maailmanluokan tuotteiden suunnittelijana ja luojana. Molemmat ovat johtavia toimijoita korkealaatuisten, innovatiivisten ja hyviksi todettujen vetoketjujen ja vetoketjun vetimien valmistamisessa ja tuotannossa. Miksi YKK ja SAB? Me uskomme kestävään suunnitteluprosessiin, jossa vaatteen jokaisen osan toimittajan valinta myötävaikuttaa vaatteen pitkäikäisyyteen. Valitsemalla arvostettuja ja vahvoja toimijoita esimerkiksi vetoketjujen saralla edistämme kestävää ja ajatonta suunnittelua.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Tuotenro: 13303-171

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 170 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

Lyhyt pitkähihainen pusero 1/4-vetoketjulla. Nimble Cropped 1/4 Zip on uusi joogatuntimatkojen tai vapaa-ajan suosikkipuserosi. Se's on valmistettu paksusta materiaalista, jonka pehmeä sisäpuoli antaa ihanteellisen mukavuuden. Pääntien erityisesti muotoiltu sauma, väljät hihat ja pudotetut hartiaosat antavat särmikkään ilmeen. Joustava neulos hihansuissa ja helmassa.

- 43 % puuvillaa, 35 % kierrätettyä puuvillaa, 22 % polyesteriä
- Kirjailtu ICIW-logo
- YKK-metallivetoketju edessä
- Lyhyt malli

Shop the look