Workout Mesh T-shirt Men Dark Blue Melange

39€

39€

Treeni-t-paita, jossa on verkkopaneeli selässä.

Koko

Training 2-in-1 Shorts Black

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Tämä vaate on erittäin hengittävä, joten voit tuntea olosi kuivaksi ja viileäksi kovimmankin treenin aikana.
Vaate on osittain tai kokonaan valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, katso lisätietoja teknisistä tiedoista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja hyödynnämme jo kierrossa olevia resursseja. Osana ilmastostrategiaamme pyrimme siihen, että 80 % kaikista tuotteissamme käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä vuoteen 2025 mennessä.
Itse kehittämämme Sweattech™-koostumus on suunniteltu siirtämään kosteus ja hiki pois keholta kankaan pinnalle, josta se haihtuu. Näin säilytät kuivan ja mukavan tunteen harjoituksesi ajan.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Tuotenro: 13042-264

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 180 cm pitkä ja hänellä on yllään koko L.

Treeni-t-paita, jossa on verkkopaneeli selässä. Workout T-paita on tehty mailapeleihin ja muuhun vaihtelevaan treeniin. Se'on tehty hengittävästä ja kevyestä materiaalista, jossa on sekoiteverkko edessä ja vohveliverkko takana, mikä parantaa hengittävyyttä. Raglan-hihat parantavat liikkuvuutta.

- Päämateriaali: 90 % polyesteri, 10 % nailon. Paneelin materiaali: 92 % polyesteri, 8 % elastaani
- Kevyt materiaali, joka auttaa liikkumaan helposti ja ilman häiriöitä
- Selässä hengittävä verkko
- ICIW-logo oikealla edessä
- Raglan-hihat
- Normaali istuvuus
- SWEATTECH™

Shop the look