Divine Seamless Sports Bra Burgundy

45€

45€

Urheiluliivit keskivahvalla tuella.

Koko

Divine Seamless Tights Wmn Burgundy

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Urheiluliiveissä on kevyt tuki. Sopivat matalatehoiseen liikuntaan.
Näissä rintaliiveissä on irrotettavat toppaukset, joten voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Voidaan irrottaa ennen pesua.
Termillä seamless (saumaton) viitataan tuotannossa käytettyyn neulontamenetelmään. Toisin kuin leikkaamalla ja ompelemalla valmistetut vaatteet, seamless-tekniikalla valmistetut vaatteet neulotaan koneella suoraan muotoonsa. Ne viimeistellään leikkaamalla osia vaatteesta hihojen ja aukkojen luomiseksi ja ompelemalla ne sitten kokoon. Tämä tarkoittaa, että valmiissa seamless-vaatteessa voi olla saumoja, mutta niitä on huomattavasti vähemmän kuin vaatteessa, joka on valmistettu perinteiseen tapaan leikkaamalla ja ompelemalla. Seamless-neulontatekniikka on kehittynyt valtavasti viimeisten 5‒10 vuoden aikana, ja nykyään se mahdollistaa useita erilaisia teknisiä ja suorituskykyä parantavia tekijöitä. Tällaisia ovat esimerkiksi kompressio, ilmanvaihto, joustavuus, vähentynyt hankaus ja vapaus epämukavista saumoista. Designin ja teknisten elementtien lisäksi seamless-teknologia tuottaa myös vähemmän kangasjätettä, sillä sen sijaan, että vaatteen osat leikattaisiin isommasta kankaasta, seamless-vaatteet neulotaan suoraan lopullista tarkoitustaan varten. Muuttamalla lankaa, langan koostumusta tai käsittelytapaa voidaan saavuttaa loputtomasti erilaisia jouston, tunnun, designin ja istuvuuden yhdistelmiä.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Materiaali: Seamless

Tuki: Kevyt tuki

Tuotenro: 13544-006

Pyrimme lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos tilaat ennen klo 14 lähetämme tilauksesi samana päivänä. Muistathan että toimitusaika voi vaihdella kovan myyntisesongin aikana ja pyhäpäivinä. Kassalla näet toimituksesi hinnan ja toimitustavan jolla tilauksesi lähetetään.Webbshopin hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan ja asiakas maksaa toimituksen. Toimituskustannukset kerrotaan tilauksen yhteydessä.Tarjoamme mahdollisuuden palauttaa 30 päivän sisällä ja vaihtaa maksutta. Palautus ilman vaihtoa uuteen tuotteeseen maksaa 5.90€. Sama kuljetusliike toimittaa palautukset kuin tilauksen.

Kuvaus

Malli 1 on 175 cm pitkä ja hänellä on yllään koko XS.

Tunne itsesi jumalaiseksi. Tämä mallisto sopii sinulle kaikkiin tilanteisiin aina intensiivisistä treeneistä rentouttaviin kävelylenkkeihin. Sekä urheilurintaliivit että leggingsit myötäilevät ja imartelevat vartaloasi ja mahdollistavat täyden liikkuvuuden päivittäisissä rutiineissasi.
Urheiluliivit keskivahvalla tuella. Urheiluliivit keskivahvalla tuella. Näiden urheilurintaliivien neulotut yksityiskohdat parantavat edistymistäsi ja saavat sinut tuntemaan olosi jumalaiseksi. Nelisuuntaisesti joustava stretch-materiaali mahdollistaa täyden liikkuvuuden harjoituksesta riippumatta. Ribbed-vyötärönauha ja selkäosa tukevat ja pitävät rintaliivit paikoillaan.

- 92 % kierrätettyä nailonia 8 % elastaania.
- Pique-neulosta, jossa on verkkomaiset yksityiskohdat
- Neljään suuntaan joustava
- Hopeinen heijastava logo rinnassa
- Ei-irrotettavat kupit
- Keskivahva tuki

Shop the look