Mercury Cropped T-shirt Wmn Black

39€

39€

Pehmeää materiaalia oleva lyhyt t-paita.

Koko

Tekniset näkökohdat

Tässä asusteessa on heijastavia yksityiskohtia sekä takana että edessä varmistamaan täysi näkyvyys pimeässä.
Vaatteessa on verkkomateriaalista tehtyjä paneeleja tai muita yksityiskohtia. Verkkomateriaali eli mesh on rei'itettyä kangasta tai reikäneulosta, joka päästää ilman ja kehon tuottaman lämmön lävitseen. Materiaali tuntuu kevyeltä ja viileältä ja sopii täydellisesti hikisiin treeneihin.
Itse kehittämämme Sweattech™-koostumus on suunniteltu siirtämään kosteus ja hiki pois keholta kankaan pinnalle, josta se haihtuu. Näin säilytät kuivan ja mukavan tunteen harjoituksesi ajan.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Tuotenro: 11950-001

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 175 cm pitkä ja hänellä on yllään koko XS.

Pehmeää materiaalia oleva lyhyt t-paita. Mercury Cropped T-shirt sopii täydellisesti juoksuun ja muihin treeneihin. Pehmeä materiaali ja raglanhihat mahdollistavat täydellisen liikkuvuuden ja selässä oleva verkkokaitale pitää sinut kuivana ja viileänä. Korkea kaula ja lyhyt malli antavat upean ulkonäön, samalla kun selässä olevat heijastavat saumat saavat sinut näkymään juoksulenkin aikana.

- Pääkangas: 78 % nailonia 22 % elastaania
- Verkkokangas: 92 % polyesteriä 8 % elastaania
- SWEATTECH™
- Heijastava ICIW-logo
- Lyhyt malli
- Verkkokaitale selässä erinomaisen ilmankierron varmistamiseksi

Shop the look