Unified Sweat Shorts Black

49€

49€

Cotton sweat shorts with raw hem.

Koko

Unified Sleeveless T-shirt Print White

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Tämä vaate on varustettu vyötärön kiristysnyörillä, jonka avulla voit säätää istuvuutta ja varmistaa, että vaate pysyy paikallaan treenin aikana. Poista nyöri ennen pesua, jottei se naarmuunnu pesukoneessa.
Luomupuuvilla kasvatetaan ilman vaarallisia kemikaaleja, lannoitteita ja torjunta-aineita, ja se helpottaa parempia viljelykäytäntöjä, jotka auttavat säästämään sekä vesi- että maavaroja.
Tässä vaatteessa on yksi tai useampi tasku, joten voit pitää tavarat mukanasi treenin aikana. Osa taskuista on vetoketjullisia, osa avoimia. Lue tekniset tiedot saadaksesi lisätietoa juuri tästä vaatteesta.
Vaate on osittain tai kokonaan valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, katso lisätietoja teknisistä tiedoista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja hyödynnämme jo kierrossa olevia resursseja. Osana ilmastostrategiaamme pyrimme siihen, että 80 % kaikista tuotteissamme käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä vuoteen 2025 mennessä.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Tuotenro: 13229-001

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 170 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

Malli 2 on 183 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.

Puuvillaiset college shortsit raakaleikatuilla lahkeilla. Unified on sukupuolineutraali mallistomme, joka on suunniteltu mukautumaan tarpeisiisi. Nämä shortsit on valmistettu 100% puuvillasta ja niissä on joustava vyötärönauha ja nyörit. Kaksi avointa taskua sivulla. Shortseja voi säätää leikkaamalla oikean mittaiseksi sivusauman stoppien alapuolelta.

- 76% luomupuuvillaa, 24% kierrätettyä puuvillaa
- 325 GSM
- Avoimet käsitaskut sivulla
- Raakaleikattu helma
- Säädettävä pituus kahdella tasolla
- Unisex-koot, tarkista kokotaulukko
- Unified-printti takana

Shop the look