Reboot Tech Workout Pants Black

99€

99€

Treenihousut kevyestä materiaalista.

Koko

Reboot Long Sleeve Men White

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Sorona® on osittain kasvipohjainen polymeeri. Koska se vähentää riippuvuuttamme uusiutumattomista fossiilisista luonnonvaroista, sen ympäristövaikutukset ovat vähäisemmät kuin muilla synteettisillä materiaaleilla, kuten polyesterillä tai nailonilla.
Tässä vaatteessa on yksi tai useampi tasku, joten voit pitää tavarat mukanasi treenin aikana. Osa taskuista on vetoketjullisia, osa avoimia. Lue tekniset tiedot saadaksesi lisätietoa juuri tästä vaatteesta.

Tuotenro: 13319-001

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 182 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.

Treenihousut kevyestä materiaalista. Reboot-mallisto on kuntosalimallisto, jonka leikkaukset ja yksityiskohdat korostavat kehoasi ja joka on tehty auttamaan sinua kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi. Reboot-housut sopivat täydellisesti joko treenaamiseen tai salimatkoille. Materiaali on kevyttä ja rakenteeltaan viimeisteltyä. Niissä on useita taskuja, joustava verkkopaneeli haaroissa täydellistä liikkuvuutta varten ja kiristysnauha vyötärönauhassa.

- 55 % polyesteriä 45 % Soronaa®. Insertti: 72 % nailonia, 28 % elastaania
- Yksi vetoketjullinen sivutasku
- Kaksi avointa sivutaskua
- Etutaskut reisissä
- Painettu ICIW-logo
- Säännöllinen istuvuus

Shop the look