YLEISTÄ TIETOA

ICIW Black Week alkaa torstaina 16 marraskuuta. Olemme koonneet yhteen paikkaan kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ollaksesi valmis ja tehdäksesi parhaimmat ostokset kun alennusmyynti alkaa!

Mikäli sinulla on yleisiä kysymyksiä koskien tilausprosessia, voit tutustua FAQ osioomme täältä.

Tästä starttaa Black Week opas!

Koska ICIW Black Week alkaa?
ICIW Black Week 2023 alkaa torstaina 16 marraskuuta kl 19.00.
Koska se loppuu? Black Week kestää ainoastaan Cyber Monday 27 marraskuuta kl 23.59 asti. Kun alennusmyynti on ohi, se on todella ohi. Ethän siis jätä mahdollisuutta käyttämättä tehdäksesi vuoden edullisimpia ostoksia!

Mitä alennuksia Black Weekin aikana on?
Black Weekin aikana nettisivuilla on 20-70% alennus KAIKESTA. Tämä tarkoittaa, että kaikki tuotteet ja mallistot ovat jopa 70% alennuksella.
Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Tiedämme, mutta totta se on.

Olen ensimmäistä kertaa ostoksilla ICIW:ssä, kujnka valitsen oikean koon?
Kaikki tuotteet ovat normaalikokoisia, ellei tuote tekstissä toisin mainita. Jos olet epävarma, voit tarkistaa koko-oppaamme, jonka löydät tuotesivulta.

Kuinka valmistaudun?
Parasta, mitä voit tehdä, on valmistella ja suunnitella ostoksesi ajoissa. Suosittelemme, että tutustut suosikkeihisi nettisivuillamme jo nyt, ja suunnittelet ostoksesi, jotta voit olla nopea alennusmyynnin alkaessa.
Muista, että monet tuotteet myydään loppuun nopeasti, joten älä odota liian kauan. Kun tuote on loppu, se todella on loppu.

OSTAMINEN JA PALAUTUS

Voinko varata tuotteita?
Tuotteita ei voi varata ennen ostoa. Muista, että tuotteiden lisääminen ostoskoriin ei takaa, että ne ovat sinun! Tuotteet eivät ole sinun ennen kuin osto on suoritettu, joten älä odota liian kauan, ennen kuin joku muu ehtii ensin..

Koska saan tilausvahvistuksen?
Black Weekin ruuhkan vuoksi tilausvahvistuksen saapuminen saattaa kestää hieman normaali kauemmin. Jos tilauksesi meni läpi nettisivuilla, tilausvahvistuksen pitäisi olla matkalla. Muistathan kuitenkin, että aikoina jolloin monta asiakasta tekee ostoksia samaan aikaan, voi kestää jopa tunnin ennen kuin tilausvahvistus saapuu. Suosittelemme myös tarkistamaan roskapostikansion.

Kuinka kauan kestää saada vastaus asiakaspalvelusta?
Ymmärrämme, että sinulla saattaa olla kysymyksiä tai kokea ongelmia Black Weekin aikana. Mahtava asiakaspalvelu tiimimme työskentelee pitkiä päiviä vastatakseen kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti. Muistathan, että tämä on yksi vuoden kiireisimmistä viikoista ja vastauksen saaminen voi kestää tavallista kauemmin. Mutta älä huoli, teemme parhaamme vastataksemme viestiisi niin pian kuin mahdollista.

Voinko muuttaa tilaustani jälkikäteen?
Kun tilaus on tehty, emme voi enää jälkikäteen tehdä sille muutoksia. Tämä koskee alennuskoodin lisäämistä, tuotteen värin tai koon muuttamista, toimitusosoitteen tai toimitustavan vaihtamista.

Voinko palauttaa tuotteita?
Olemme pidentäneet palautusoikeutta Black Weekin aikana 31.1.2024 asti. Voit lukea lisää palautus käytännöstämme täältä.

TOIMITUS

Milloin saan Black Week -tilaukseni?
Black Weekin ruuhkan vuoksi tilauksesi vastaanottaminen voi kestää tavallista kauemmin. Teemme kuitenkin kaikkemme, jotta saat tuotteesi kotiin mahdollisimman nopeasti.

Saat toimitusvahvistuksen, kun pakettisi on matkalla. Jos tilaus on seurattavissa tunnuksella, on saamassasi sähköpostissa myös seurantalinkki. Kun tilaus on lähtenyt varastoltamme, niin suosittelemme olemaan yhteydessä valitsemaasi kuljetusyhtiöön, mikäli sinulla on toimitukseen liittyviä kysymyksiä.

Onko sinulla vielä kysymyksiä tai huolenaiheita? Katso usein kysytyt kysymykset FAQ osiostamme täältä tai laita viestiä niin autamme sinua!