ICIW Sports Glasses 2 Grey

95€

119€

Kevyet, UV-suojatut juoksulasit.

Koko

Tuotenro: 13504-008

Pyrimme lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos tilaat ennen klo 14 lähetämme tilauksesi samana päivänä. Muistathan että toimitusaika voi vaihdella kovan myyntisesongin aikana ja pyhäpäivinä. Kassalla näet toimituksesi hinnan ja toimitustavan jolla tilauksesi lähetetään.Webbshopin hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan ja asiakas maksaa toimituksen. Toimituskustannukset kerrotaan tilauksen yhteydessä.Tarjoamme mahdollisuuden palauttaa 30 päivän sisällä ja vaihtaa maksutta. Palautus ilman vaihtoa uuteen tuotteeseen maksaa 5.90€. Sama kuljetusliike toimittaa palautukset kuin tilauksen.

Kuvaus

Kevyet, UV-suojatut juoksulasit. ICIW-urheilulasit on tehty viemään juoksusi uudelle tasolle. Laadukkaat ja kevyet materiaalit sekä urheilullinen ulkonäkö tekevät näistä laseista loistokumppanin aurinkoisiin juoksupäiviin.

Urheilulasit on kehitetty yhteistyössä palkitun ruotsalaisen Spektrum Sports -urheilubrändin kanssa, joka on erikoistunut tarjoamaan huippuluokan varusteita ulkoilmaihmisille. Kehykset on valmistettu risiinipavuista tuotetusta biomateriaalista, joka on selvästi hiilitehokkaampaa kuin fossiilisista polttoaineista valmistetut materiaalit.

Integrointi Zeiss-linssien kanssa takaa optimaalisen kontrastin, selkeyden ja terävyyden sekä erinomaisen optisen suorituskyvyn. Linssien ansiosta näet maaston entistä yksityiskohtaisemmin ja voit valita parhaan reitin eteenpäin.

- Kevyet, biopohjaisesta polyamidista valmistetut kehykset
- Säädettävät sangat takaavat täydellisen istuvuuden
- Iskunkestävät polykarbonaattilinssit
- Hydrofobinen pinnoite ehkäisee huurtumista
- UV400-pinnoite suojaa silmiä auringon haittavaikutuksilta
- Suunniteltu Ruotsissa, valmistettu Sveitsissä ja Italiassa
- Toimitetaan mikrokuitusuojapussissa