Stance Cropped T-shirt Wmn Black

39€

39€

Luomupuuvilla-t-paita.

Koko

Stance Tights Wmn Mauve

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Luomupuuvilla kasvatetaan ilman vaarallisia kemikaaleja, lannoitteita ja torjunta-aineita, ja se helpottaa parempia viljelykäytäntöjä, jotka auttavat säästämään sekä vesi- että maavaroja.

Pyykki: Pese enintään 40° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Ei rumpukuivausta. Pese samanväristen kanssa.

Tuotenro: 13181-001

Pyrimme lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos tilaat ennen klo 14 lähetämme tilauksesi samana päivänä. Muistathan että toimitusaika voi vaihdella kovan myyntisesongin aikana ja pyhäpäivinä. Kassalla näet toimituksesi hinnan ja toimitustavan jolla tilauksesi lähetetään.Webbshopin hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tuotteen hintaan ja asiakas maksaa toimituksen. Toimituskustannukset kerrotaan tilauksen yhteydessä.Tarjoamme mahdollisuuden palauttaa 30 päivän sisällä ja vaihtaa maksutta. Palautus ilman vaihtoa uuteen tuotteeseen maksaa 5.90€. Sama kuljetusliike toimittaa palautukset kuin tilauksen.

Kuvaus

Malli 1 on 178 cm pitkä ja hänellä on yllään koko XS.

Luomupuuvilla-t-paita. Stance Cropped T-paita on tehty niin treeniin kuin vapaa-aikaankin. Se on valmistettu paksummasta puuvillasta lasketulla hartialla sekä hihan logonauhalla. Leikattu pituus ja sivusaumat siirrettynä taakse laatikkomaisen ilmeen tuottamiseksi.

- 100 % luomupuuvillaa
- ICIW-logonauha hihoissa
- Katkaistu pituus

Shop the look