Camo Seamless Scrunch Tights Black

79€

79€

Saumattomat treenileggingsit rypytetyillä yksityiskohdilla.

Koko

Camo Seamless Sports Bra Black

Siirry tuotteeseen

Camo Seamless T-shirt Black

Siirry tuotteeseen

Tekniset näkökohdat

Materiaali venyy sekä pysty- että vaakasuunnassa, mikä antaa hämmästyttävän joustavuuden ja elastisuuden. Se mahdollistaa täydet liikkeet ja tekee treenistäsi mahdollisimman hyvää.
Vaate on osittain tai kokonaan valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, katso lisätietoja teknisistä tiedoista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja hyödynnämme jo kierrossa olevia resursseja. Osana ilmastostrategiaamme pyrimme siihen, että 80 % kaikista tuotteissamme käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä vuoteen 2025 mennessä.
Termillä seamless (saumaton) viitataan tuotannossa käytettyyn neulontamenetelmään. Toisin kuin leikkaamalla ja ompelemalla valmistetut vaatteet, seamless-tekniikalla valmistetut vaatteet neulotaan koneella suoraan muotoonsa. Ne viimeistellään leikkaamalla osia vaatteesta hihojen ja aukkojen luomiseksi ja ompelemalla ne sitten kokoon. Tämä tarkoittaa, että valmiissa seamless-vaatteessa voi olla saumoja, mutta niitä on huomattavasti vähemmän kuin vaatteessa, joka on valmistettu perinteiseen tapaan leikkaamalla ja ompelemalla. Seamless-neulontatekniikka on kehittynyt valtavasti viimeisten 5‒10 vuoden aikana, ja nykyään se mahdollistaa useita erilaisia teknisiä ja suorituskykyä parantavia tekijöitä. Tällaisia ovat esimerkiksi kompressio, ilmanvaihto, joustavuus, vähentynyt hankaus ja vapaus epämukavista saumoista. Designin ja teknisten elementtien lisäksi seamless-teknologia tuottaa myös vähemmän kangasjätettä, sillä sen sijaan, että vaatteen osat leikattaisiin isommasta kankaasta, seamless-vaatteet neulotaan suoraan lopullista tarkoitustaan varten. Muuttamalla lankaa, langan koostumusta tai käsittelytapaa voidaan saavuttaa loputtomasti erilaisia jouston, tunnun, designin ja istuvuuden yhdistelmiä.

Materiaali: Seamless

Tuotenro: 13335-001

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Malli 1 on 167 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

Saumattomat treenileggingsit rypytetyillä yksityiskohdilla. Camo Seamless Tights -leggingsit ovat täydelliset kuntosalihousut. Saumaton materiaali on pehmeää ja joustavaa, eikä siinä ole mitään häiritsevää, paitsi siisti neulottu camo-kuvio. Leggingsien haaraosan kulmavahviste mahdollistaa hyvän liikkuvuuden, ja korkea, kylkikudottu vyötärö takaa mukavan istuvuuden koko kuntosaliharjoituksen ajan.

- 54 % kierrätettyä nailonia 34 % kierrätettyä polyesteriä 12 % elastaania.
- Heijastava ICIW-logo edessä
- Rypytysyksityiskohdat takana
- Korkea vyötärö
- Täysi pituus

Shop the look