Kestävyysajattelu ja ympäristö
  • Kansainvälinen ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille
  • Turvallinen maksu
  • 365 päivän palautuskäytäntö

Kestävyysajattelu ja ympäristö

Vaatteiden tuotannon aloittamisesta, vuodesta 2015 lähtien ICANIWILL on pitänyt ympäristöä ja yritysvastuuta tärkeinä osa-alueina tehtaiden ja tuottajien valinnassa. Tänä päivänä työskentelemme huolella valikoitujen, ympäri maailmaa toimivien tuottajien kanssa. Joissakin tehtaissa työskentelemme suoraan tuottajien kanssa ja muut tuottajat toimivat tiukasti valvottujen edustajiemme kautta. Tavoitteenamme on käydä kaikkien tuottajien luona kerran vuodessa.

Strategisesti tärkeä valinta, jonka olemme tehneet ICANIWILL-yrityksessämme, on tuottaa suuri osa vaatteistamme EU-maissa, sillä:
1) Fyysisesti lyhyempi etäisyys helpottaa työympäristön, palkkojen jne. valvontaa.
2) Ympäristövaikutukset kuljetusten muodossa ovat huomattavasti pienemmät.
3) Myös kankaat ja tarvikkeet valitaan pääasiassa EU:n sisäisiltä tuottajilta ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Omien tuottajavaatimustemme lisäksi olemme päättäneet työskennellä sellaisten tuottajien kanssa, joilla on suurempia kansainvälisiä asiakkaita ja näin ollen meitä on useampia asettamassa heille vaatimuksia. Tämän lisäksi kehitämme omaa yritysvastuupolitiikkaamme. Se on laaja ja aikaa vievä, mutta tärkeä prosessi.

Kierrätysmateriaalit
Nykyiset tutkimukset osoittavat kierrätysmateriaalien käyttämisessä olevan joitakin etuja, mutta samalla siinä on myös olemassa selkeitä haittapuolia. Tämä faktan perusteella olemme päättäneet siirtää kierrätysmateriaalien käyttöönottoa, kunnes löydämme ratkaisunjoka on jollakin tavalla ilmaston kannalta myönteinen. Työskentelemme parhaillaan malliston kanssa, jonka olemme saaneet sertifioiduksi, ja toivomme voivamme lanseerata sen vuoden 2020 aikana. Lisätietoja on tulossa.

Tehtaamme ovat hyvässä kunnossa ja niiden työolosuhteet palkkojen, työaikojen jne. suhteen ovat kunkin maan lakien mukaisia.

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.fi