Total Backpack x 25L Green

99€

99€

Reppu useilla taskuilla, 25l.

Koko

Tekniset näkökohdat

Tämä materiaali on erittäin kestävää, ja se on kehitetty kestämään esimerkiksi levytankojen, käsipainojen tai muiden välineiden aiheuttamaa kulumista.
Tässä vaatteessa on yksi tai useampi tasku, joten voit pitää tavarat mukanasi treenin aikana. Osa taskuista on vetoketjullisia, osa avoimia. Lue tekniset tiedot saadaksesi lisätietoa juuri tästä vaatteesta.
Me ICANIWILLillä olemme tehneet aktiivisen valinnan työskennellä ainoastaan SAB:n ja YKK:n kanssa. YKK perustettiin Japanissa vuonna 1934, ja se on nykyään maailman suurin vetoketjujen toimittaja. SAB voittaa vuosi toisensa perään palkintoja työstään maailmanluokan tuotteiden suunnittelijana ja luojana. Molemmat ovat johtavia toimijoita korkealaatuisten, innovatiivisten ja hyviksi todettujen vetoketjujen ja vetoketjun vetimien valmistamisessa ja tuotannossa. Miksi YKK ja SAB? Me uskomme kestävään suunnitteluprosessiin, jossa vaatteen jokaisen osan toimittajan valinta myötävaikuttaa vaatteen pitkäikäisyyteen. Valitsemalla arvostettuja ja vahvoja toimijoita esimerkiksi vetoketjujen saralla edistämme kestävää ja ajatonta suunnittelua.

Tuotenro: 13142-013-ONESIZE

Our ambition is to send your order as soon as possible. If you place your order before 13.00, it will be sent the same day! Remember that delivery times can be longer during periods of high sales and holidays. At the checkout you can see exactly what prices and delivery methods apply to your order. All prices are listed excluding shipping costs. The shipping cost is added to the price and paid by the customer. The shipping cost is notified when ordering.

Kuvaus

Reppu useilla taskuilla, 25l. Total Backpack on taktinen reppu, jossa on useita toiminnallisia ominaisuuksia. Siinä on kolme päälokeroa, joissa on useita vetoketjullisia ja tarranauhallisia taskuja, sekä useita ulkotaskuja ja tasku kannettavan tietokoneelle. Vyötäröllä ja rinnassa on soljilla varustetut hihnat. Ulkopuolella on lenkit, joihin voit kiinnittää pienempiä esineitä.

- 25 litraa
- Säädettävät olkahihnat
- Ergonominen selkäpehmuste
- Vetoketjulliset taskut sisä- ja ulkopuolella
- Tarranauhalliset taskut sekä sisä- että ulkopuolella
- Pehmustettu tasku kannettavalle tietokoneelle
- Vyötäröllä ja rinnassa soljilla varustetut, jotka helpottavat painon kantamista
- Kuminen ICANIWILL-merkki